theresehedman

Direktlänk till inlägg 1 juli 2011

Jag fick en anonym kommentar ....

Av Therese Hedman - 1 juli 2011 19:03

igår...


Torsdag 30 juni 20:05

du som är så satans duktig, det äcklar mig att se hur du kan supa och röka bland dina barn!

 IP: 78.69.236.209


Och ja vad ska man säga ? :)

Den sista idioten är inte född ännu....

För det första är kommentaren anonym... vilken är det som retar mig mest... att inte kunna stå för det man tycker är LÅGT !

Sen undrar jag vad det är med folk, som alltid ska tjata om hur duktig jag är... Vad får ni allt ifrån ? Varför är ni så jävla avundsjuka? Vad är problemet... o varför kan ni inte stå upp för det ni tycker.. ? Ring mig istället, jag finns på eniro... !


Vad det gäller rökningen.... Japp jag är rökare... jag har vart rökfri längre perioder under alla mina graviditeter, men vart dum nog att börja igen... Inget jag är stolt över, men så är det.

Och ja, jag röker när mina barn är i närheten...dom finns liksom runt om mig för det mesta... om ni inte uppfattat det ?! Men när jag röker så försöker jag hålla mig ifrån, eller flytta mig när dom kommer, narurligtvis.


Ja, jag dricker när mina barn är med. Jag tar ett glas vin ikväll och Patrik tar en öl.

Jag har ALDRIG supit med mina barn omkring mig... och kommer aldrig göra. Varken jag eller Patrik skulle kunna dricka så mycket att vi inte skulle kunna ta hand om våra barn, vi är vuxna, vi har begränsningar.


Jag anser inte att alkohol, i måttliga mängder på tex midsommarafton skadar eller gör mina barn otrygga överhuvudtaget. Inte heller ett glas vin en fredagkväll eller några cider en Lördag !

Hade jag därémot druckit mig så pass onykter att jag börjat svamla eller bete mig konstigt, då förstår jag mycket väl om barnen tagit skada.

Men så är inte fallet, inte för mig, inte för nån annan av mina vänner.


Alltså, va fan lägger jag ner energi på det här för, egentligen ??

Det borde väl ändå DUKTIGA jag veta att det inte ens är värt besväret ;)

Jag tänker inte ta strid om fler dumma, anonyma kommentarer.

Nästa gång ni vill försöka trycka ner mig i skorna, kom med nåt konkret för sånna här kommentarer biter inte på mig. Sorry !




 
 
Ingen bild

Karoline

1 juli 2011 19:40

Men herregud, har folk inget eget liv ? Jag följer din blogg så gott som varje dag och beundras av din styrka att orka med fyra barn. Måste man va duktigast i världen för att orka det? Så uppfattar jag verkligen inte dig. Snarare som en helt vanlig mamma som inte skryter om hur underbart mamma-livet är, att det faktiskt många gånger är tufft tungt och jobbigt.
Att dricka kring sina barn, är fel, OM man dricker sig så berusad att man inte kan ta hand om sina barn, ändrar sin personlighet så att barnen blir otrygga, men att sällskapsdricka måttligt gör väl alla ? Eller?
Som du skrev Therese, den sista idioten är inte född. Och med din styrka i livet så vet jag att du inte tar år dig. Kämpa på. Du är en grym morsa. Kram Karoline

Therese Hedman

1 juli 2011 19:49

Nej folk har inte ett eget liv :) Och som jag skrev så får dom komma med nåt mer konkret för att trycka ner mig, eller varför inte ringa mig direkt.

Jag är inte perfekt, på långa vägar. Jag skriker på mina barn när dom går för långt, jag grälar på dom och dom åker från bordet om dom inte sköter sig. Mina barn har regler och rutiner, och får lära sig att ta konsekvenserna av sitt handlande.Ta ansvar för det dom gör.

Men kommer man utaför o hör när jag skriker på tex Ebba, så naturligtvis låter det säkert illa...men då har dom inte hört alla andra 714 gångerna som jag snällt bett henne sluta eller sagt åt henne att inte fortsätta gnälla ...eller retas eller slåss.
Men man hör det man vill höra !
Tack för din kommentar Karoline, vi är på samma våglängd.

 
Ingen bild

Elisabet

1 juli 2011 19:44

Strunta i idioter Therese ! Du gör inga fel, alla rökare som har barn, röker bland sina ungar på ett eller annat sätt, hade du rökt inomhus som man gjorde förr så hade jag reagerat. Men nån måste ju titta till barnen fast man röker o då finns ju barnen omkring o i närheten. Alla föräldrar jag känner dricker bland barnen men som föregående talare så är det väl helt normalt i normala mängder. Fånerier !Ha en underbar sommar !

Therese Hedman

1 juli 2011 19:56

Håller fullständigt med dig ! Dina kommentarer är alltid så kloka o eftertänksamma Elisabet ! Kram till er alla !

 
Ingen bild

anna

1 juli 2011 19:45

Men vad är detta?? Finns det folk som lägger ner energi och skriver ett sådant skitet inlägg. Som sagt Therese, ta inte åt dig och jag tror precis som du, att denne fege vidriga person är svart av avund på dig.. Vad ska man säga?? Jag tycker om dig och vet att du gör ALLT för dina barn!! Kram

Therese Hedman

1 juli 2011 19:55

Tack Anna ! Ja, jag blir lika förvånad varje gång :)
Jag gör allt för mina barn, och jag uppfostrar naturligtvis dom på ett sätt som jag TROR är rätt...för veta säkert kan man ju aldrig. Men jag tror jag lyckas rätt bra. Därmed inte sagt att jag är duktigare än nån annan såklart !
Sen att jag dricker lite då och då, midsommar, nyår osv, skadar inte mina barn. Man måste ha sina begränsningar och att supa med barnen skulle i mina ögon va vansinne...
Ha en härlig Helg Anna !! Kram

 
Ingen bild

Herregud

1 juli 2011 22:46

Men vilken jävla bitter människa. Låt ingen sätta sig på dig. Alla dricker vi väl ibland bland barnen, och rökare som har barn röker bland barnen. I dag är det ju inte ens tabu att röka med barnvagnen i handen längre, så länge man blåser röken åt ett annat håll. men alla har vi olika toleransnivå. Måste som sagt de måste va en svag, liten o oerhört ensam människa som ens ger sig på med en sån kommentar. Stackars sate !

Therese Hedman

1 juli 2011 23:58

Jag låter ingen sätta sig på mig :)Jag funkar inte så och det är jag glad för :)

 
Ingen bild

Jalle

1 juli 2011 22:53

shit jag tror jag dör. Vadå? skaffa dig ett liv stackars människa! Lever du på 1800-talet, eller. Du måste va nykterist, barnlös, rökfi och missanpassad människa, annars skulle du inte kommentera i den här bloggen på det viset. Har du inga vänner som dricker bland sina barn? eller du har väl förmodligen inga vänner. Gå och lägg dig och hoppas du vaknar upp gladare o till ett lyckligare liv i morgon. Mitt barn sover men jag tänkte ta mig en whiskey nu eller har du något att säga om det!

Therese Hedman

1 juli 2011 23:02

Hej ! Jag tycker visst att man får ha åsikter om hurvida man ska/bör dricka i sina barns närhet eller inte.
Jag gör skillnad på supa/och dricka.

Dricka massor kan jag göra på tjejfesterna jag brukar gå på.. då blir jag lite rultig under fötterna och kommer ofta hem sent.Men jag dricker aldrig så mycket att jag somnar, inte kommer hem, ramlar, eller får minnesluckor tex...

När jag kommer hem, Då finns Patrik här, med ansvar över barn som ev. skulle vakna på natten. Jag har lyxen att aldrig bli bakis så morgonen efter bekommer det mig inte att jag druckit.

Sen kan vi ta midsommar som ett exempel. Vi va 9 vuxna och alla utom en drack. Ingen av oss drack så mycket att det ens märktes på oss.Att ha kul med barnen, leka och busa..det gör vi ändå... Midsommar är barnens höjdpunkt, precis som Jul. Men lekar o sång o massa annat skoj.

jag ser inget fel med att dricka när barnen finns i krokarna OM man dricker med måtta. Men som jag skrev så är vi vuxna, och har våra begränsningar.

Jag tror inte att barn tar skada av att föräldrar dricker runt barnen vid "högtider", MEN om barnen ofta, varje helg utsätts för att deras föräldrar dricker, blir fulla, och "konstiga" DÅ tror jag att man har ett problem, först DÅ tror jag vi kan börja prata otrygga barn. Men det är MIN åsikt och bara MIN. det finns alltid nån som tycker annorlunda.

 
Ingen bild

.....

1 juli 2011 23:22

Äh de är nån stackars avundsjuk idiot som läser din underbara blogg. Måste svida så hårt o se din fina familj o hur lyckliga ni e o att ni har en jäkla gemenskapskrets som oxå verkar helt fantastisk...
Jag är personligen en sån som gärna skriver bra saker på ex fb osv men mår jag piss skriver jag nästan aldrig de pga att de e privat... Du skriver i en blogg inte en privat dagbok lixom, klart man då väljer ut kanske de mera positivt i 9 fall av 10... För vem fan vill läsa om nån som spyr galla i var o vartannat inlägg??? normalt funtade kan läsa mellan raderna o fatta att allt e inte en dans på rosor för man mestadels är positiviv...
Känner inte dig personligen men tycker du verkar va en positiv människa som älskar o leva o de e sånna människor jag önskar alla kunde va...
Tycker du har en sund inställning till både alkohol o vardagsgrejer i allmänt... O med facit i hand vill man läsa bloggar som din, den gör mig superglad...
you rock!!!

Therese Hedman

1 juli 2011 23:57

Tack ! :) Håller fullständigt med dig. Alla är vi olika, och tycker olika. Jag älskar att leva, men allt är långt ifrån en dans på rosor. vissa tråkiga saker som händer skriver jag om, andra lämnar jag här hemma, då det ibland kan kännas för privat...precis som du skriver.
Fortsatt trevlig kväll :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Therese Hedman - 9 april 2012 10:38

Hoppas ni hänger med ?   min nya adress :   www.theresehedman.wordpress.com ...

Av Therese Hedman - 5 april 2012 11:52

........ vad jag är tråkig, osocial o jävlig ;) Jag fattar inte hur alla andra människor hinner med allt...tycker jag har häcken full ! Inte hinner jag uppdatera varken FB eller bloggen .... Jag ska göra ett försök nu. Om jobbet vill ni inte hö...

Av Therese Hedman - 3 april 2012 18:15

Idag ringde dagis när jag va på jobbet. Liten Ebba hade ont i magen o jag hoppades innerligt att det inte va magsjukan IGEN. Världens bästa Elin, som jag förövrigt inte vet hur jag skulle klara mig utan, skyndade till dagis för att hämta Ebba i v...

Av Therese Hedman - 1 april 2012 22:24

En underbar helg är över. Jag har inte ens öppnat datan. Hmm, undrar om det kan bero på att jag bara ÄLSKAR min nya Iphone 4s Herregud, hur har jag klarat mig så länge utan ??     Jaja... I fredags åt vi mysmiddag hela familjen, det gör ...

Av Therese Hedman - 30 mars 2012 10:07

av sjukdomar befinner vi oss nu. Tyra med hög feber, Ebba med magsjuka... wihooo vilken helg vi kommer få ;)   Ikväll ska Emil på disco med Jonathan och Casper o alla andra skolungar :) Lördag, då är det avslutning på hockeyn. Det ska bjudas ...

Ovido - Quiz & Flashcards